Meny

Forretter

Kamskjell
Chevre og ruccola salat, avocadokrem og sitronsmør.
169,-

Kremet skogsoppsuppe
Kantarell, sjampinjong og aroma sopp.
169,-

Akevittgravet reinsdyr
Serveres på flatbrød med ruccola og sennepssaus.
169,-

Bruscetta
Tomatfyll, ruccola og balsamico.
138,-

Fiskeretter

Seylmagerhusets fiskepanne
Hvit og rød fisk, reker, brokkoli, gulrot og purre. Serveres i en karri-krydret hvitvinssaus og ovnsbakte poteter.
345,-

Ovnsbakt kveite
Spekeskinke, rotgrønnsaker, persilleolje og rødbet chips.
379,-

Husets kremede fiskesuppe.
Rød og hvit fisk, reker, gulrot og purre. Foacciabrød og smør.
219,-

Kjøttretter

Reinsdyrfilèt
Rosenkål, sopp, pastinakk purè , sukkerglaserte rødbeter og vår berømte viltsaus.
439,-

Gårds-And
Rosastekt andebryst. Aspargesbønner og gulrot, mangosaus, ovnsbakte poteter med urter og hvitløk.
385,-

Alle hovedretter serveres med kokte poteter, hvis ikke annet er nevnt. Tillegg for fløtegratinerte poteter, råstekte båtpoteter eller pommes frites.
30,- pr. pers

Seylmagerens Biffmeny

Biff med whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
355,-

Biff med peppersaus eller bèarnaise.
Asparges, ovnsbakte tomater, stekt sopp og mais.
355,-

Ostegratinert småbiff
Hvitløk, brokkoli og smørristet sjampinjong. Fløtegratinerte poteter.
258,-

Vegetarmeny

Vegan steam buns
Fylt med stekte rotgrønnsaker og sopp. Hoisin-dip.
219,-

Desserter

Hjemmelaget multeis
Serveres på brownie.
139,-

Blødende sjokoladekake
Serveres med vaniljeis og bærcoulis
139,-

Cremè Bruleè
139,-

Michel Sterke
Aprikoser marinert i armagnac, vaniljeis og ett dryss grovkvernet pepper.
139,-

Prikken over desserten:
1 glass dessertvin

Allergener
Forretter
Bruscetta – 1a, 6, 12
Akevittgravet reinsdyr – 1a, 1b, 6, 10, 12
Kremet skogsoppsuppe – 7, 12
Kamskjell – 6, 7, 14
Fiskeretter
Husets kremede fiskesuppe. – 1a, 2, 4, 7, 12
Ovnsbakt kveite – 4, 6
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 7, 12
Kjøttretter
Gårds-And – 6
Reinsdyrfilèt – 1a, 7, 12
Vegetarmeny
Vegan steam buns – 1a, 6, 11, 12
Seylmagerens Biffmeny
Ostegratinert småbiff – 7
Biff med peppersaus eller bèarnaise. – 3, 4, 7, 12
Biff med whiskeysaus – 7, 10
Desserter
Michel Sterke – 3, 7, 12
Cremè Bruleè – 3, 7
Blødende sjokoladekake – 1a, 3, 7
Hjemmelaget multeis – 3, 7, 12
Definisjon
1a – Hvetemel
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr