Meny
Gravet laks
Hjemmegravet med rødløk, sennepsaus og flatbrød.
189,-
Cognac gravet reinsdyr
På en seng av frisk salat og blåbærdressing.
199,-
Kremet skogsoppsuppe
189,-
Hummersuppe
Med kongekrabbe.
199,-
Lutefisk
Med bacon i fett, ertepurè og flere sennepsorter.(2-3 ganger servering)
545,-
Gravet laks
Gravet etter gammel oppskrift. Serveres med hjemmelaget sennepsaus, rødløk, flatbrød og dillstuede poteter.
399,-
Juletorsk
Ovnsbakt filèt med rotmos, rødvinssaus og småpoteter.
420,-
Juletallerken
Ribbe, hjemmelaget medisterkake, surkål, rødkål og deilig julesaus.
429,-
Pinnekjøtt
Saltet Telemarklam fra Fyresdal. Pinner og bog. Kålrotstappe og sjy.
515,-
Reinsdyrfilèt
Rosenkål, sjampinjong, sellerirot purè, sukkerglaserte rødbeter og vår berømte viltsaus.
499,-
Gårdsand
Ingefærstekt rosenkål, sellerirot purè og kryddersjy. Serveres med ovnsbakte poteter.
439,-
Biff med whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
449,-
Nøttestek
Rødkål, ingefærstekt rosenkål og brun saus.
399,-
Karamellpudding
158,-
Riskrem
med hjemmelaget jordbærsaus.
158,-
Ris à la mande.
Dansk riskrem med malte mandler og lun kirsebærsaus.
158,-
Blødende sjokoladekake.
Vaniljeis og bærcoulis
158,-
Michel sterke.
Vaniljeis med aprikoser marinert i Armagnac med et dryss av grovkvernet pepper.
158,-
Prikken over desserten:
1 glass dessertvin
Kremet skogsoppsuppe – 7
Cognac gravet reinsdyr – 7, 12
Gravet laks – 4, 10
Gravet laks – 4, 7, 10
Lutefisk – 4, 7, 10
Gårdsand – 7, 9
Reinsdyrfilèt – 1a, 6, 7, 9, 12
Pinnekjøtt – 7
Juletallerken – 1a, 7
Blødende sjokoladekake. – 1a, 3, 7
Ris à la mande. – 7, 8a, 12
Riskrem – 7
Karamellpudding – 3, 7
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr
Rekesmørbrød
Serveres med egg og druesalat på hjemmebakt rundstykke.
259,-
Gravlaks smørbrød
Hjemmegravet laks med sennepssaus og rødløk.
199,-
Medisterkakesmørbrød.
Hjemmelagde medisterkaker med lun rødkål.
199,-
Skogsoppsuppe
Brød og smør.
259,-
Sildetallerken
3 typer sild, lun potetsalat, hardkokt egg. Brød og smør.
210,-
Omelett med ost og skinke
Salat, brød og hjemmelaget Thousand island dressing.
199,-
Ostegratinert småbiff
Hvitløk, smørristet sjampinjong, paprika og fløtegratinerte poteter.
325,-
Gravlaks smørbrød – 1a, 4, 7, 10, 11
Rekesmørbrød – 1a, 2, 3, 7
Omelett med ost og skinke – 1a, 1b, 1c, 3, 7, 11, 12
Sildetallerken – 1a, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 12
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr
Julelunsj
3 typer sild, Seafoodsalat, Påleggsfat, Hjemmegravet laks med varme dillstuede poteter, sennepsaus og flatbrød, Ribbe, hjemmelaget medisterkake og rødkål. Alt serveres med brød og smør. JULELUNSJEN FUNGERER SLIK: Sild, seafoodsalat og påleggsfat står på bordet. Resten blir servert fra fat av servitørene. Serveres alle dager mellom 11 (12) og 14.
445,-per person