Meny
Pannestekte kamskjell
Med asiatiske smaker.
189,-
Akevittgravet reinsdyr
flatbrød, ruccola og sennepsaus.
189,-
Asparges med sitron og nøttesmør.
Parmesan og pistasjnøtter.
175,-
Breiflabb.
Inspirert av Østens smaker. Gulrøtter, paprika, vårløk, sukkererter, ingefær, koriander og søtpotetpuré.
410,-
Ovnsbakt kveite
Rotgrønnsaker, grønn ertepurè og sandefjordsmør.
410,-
Reinsdyr filèt
Rosenkål, sopp, pastinakk-krem, sukkerglaserte rødbeter og vår berømte viltsaus.
489,-
Gårdsand
Pastinakk-krem, eddik beter og rot-chips.
399,-
Biff med Whiskeysaus
sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
399,-
Biff med peppersaus
Brokkolini, stekt sopp, paprika og lun tomat.
399,-
Biff med bearnaise
Brokkolini, stekt sopp, paprika og lun tomat.
399,-
Asparges med sitron og nøttesmør.
Parmesan og pistasjnøtter.
175,-
Nøttestek
Brokkolini og rotgrønnsaker.
355,-
Husets hjemmebakte eplekake
Lun eplekake med is og krem.
158,-
Blødende sjokoladekake
Serveres med vaniljeis og bærcoulis.
158,-
Luftig ostekake
Med appelsincurd.
158,-
Michel sterke
Aprikoser marinert i armagnac, vaniljeis og ett dryss grovkvernet pepper.
158,-
Prikken over desserten:
1 glass dessertvin
Akevittgravet reinsdyr – 1b, 1c, 6, 10, 12
Pannestekte kamskjell – 6, 11, 12, 14
Breiflabb. – 4, 12
Reinsdyr filèt – 1a, 7, 12
Asparges med sitron og nøttesmør. – 7, 8e
Biff med peppersaus – 7, 12
Biff med Whiskeysaus – 7, 10
Luftig ostekake – 1a, 1d, 3, 7, 12
Blødende sjokoladekake – 1a, 3, 7
Husets hjemmebakte eplekake – 3, 7, 8a
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr
Rekesmørbrød
På hjemmelaget rundstykke med druesalat og egg.
229,-
Karbonadesmørbrød
Hjemmelaget karbonade med stekt løk, tomat og sylteagurk.
179,-
Sildetallerken
3 typer sild, lun potetsalat, hardkokt egg. Brød og smør.
195,-
Omelett med ost og skinke
Salat, brød og hjemmelaget thousand island dressing.
189,-
Salat med Ravigottemarinert kylling
Focacciabrød og smør.
219,-
Ostegratinert småbiff Spicy blåskjell
Hvitløk, brokkoli, smørristet sopp og fløtegratinerte poteter.
295,-
Serveres med pommes frites og aioli.
259,-
Rekesmørbrød – 1a, 2, 3, 7
Omelett med ost og skinke – 1a, 1b, 1c, 1d, 3, 7, 12
Sildetallerken – 1a, 1b, 1c, 1d, 3, 4, 6, 7, 10, 12
Ostegratinert småbiff – 7
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr
Liten forretningslunsj
3 typer sild, påleggsfat og varm omelett med ost og skinke. Serveres med brød og smør.
295,-per person
Stor forretningslunsj
3 typer sild, påleggsfat, røkelaks og eggerøre, en varmrett fisk og en varmrett kjøtt. Serveres med brød og smør. Kaffe inkludert.
425,-per person
Prisene forutsetter minimum 10 personer i selskapet og at alle velger samme meny.
Meny nr. 1.
Kamskjell
Vaniljesmør, marinert sjøgress, syltet
ingefær og rødbet.
Reinsdyrfilet
Rosenkål, sjampinjong, pastinakk
purè, sukkerglaserte rødbeter og vår
berømte viltsaus.
Michel sterke
Vaniljeis med aprikoser marinert i
armagnac med et dryss grovkvernet
pepper.
Ved allergi, ta kontakt med oss på telefon 35554714.
744,-per person
Meny nr. 2.
Spicy scampi
På hjertesalat
Oksefilet
Helstekt norsk indrefilet av
okse. Rotgrønnsaker stekt i
olje med Provence krydder
og brokkolini.
Karamellpudding
Hjemmelaget så klart.
Ved allergier, ta kontakt med oss på telefon 35554714.
655,-per person
Meny nr. 3.
Creme vichyssoise
Kremet suppe med purre og
potet.
Rosastekt andebryst
Stekte rotgrønnsaker,
pastinakk-krem,
bringebærsaus og saltbakte
poteter.
Blødende
sjokoladekake
Vaniljeis og bærcoulis
Ved allergi, ta kontakt med oss på telefon 35554714.
685,-per person
Meny nr. 4.
Gravet reinsdyr
Flatbrød, ruccola og
sennepsaus.
Ovnsbakt kveite
Ovnsbakte grønnsaker og
grønn ertepurè med
sandefjordsmør.
Pannacotta
Med rørte bringebær
Ved allergier,ta kontakt med oss på telefon 35554714.
675,-per person