Meny
Hummersuppe
Med kreps.
199,-
Cognac gravet reinsdyr
På en seng av frisk rucculaog blåbærdressing.
199,-
Kamskjell
Med spennende smaker og vaniljesmør.
199,-
Focacciabrød og aioli.
89,-
Høyrygg av torsk
Ovnsbakt filètmed rotmos, rødvinssaus og småpoteter.
459,-
Seylmagerhusets fiskepanne
Laks,torsk og juliennegrønnsakerservert i en karrikrydret hvitvinsaus.
459,-
Fiskesuppe
Kremetfiskesuppe med torsk, laks og krepsehaler.Serveres med focacciabrød og smør.
299,-
Reinsdyrfilet
Rosenkål, sjampinjong, sellerirot purè, sukkerglaserte rødbeter og vår berømte viltsaus.
499,-
Gårdsand
Ingefærstekt rosenkål, sellerirot purèog kryddersjy. Serveres med ovnsbakte poteter.
439,-
Biff a`200gr med whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
459,-
Biff med bernaisesaus
Norsk indrefilet a`200gr, serveres med brokkoli, sjampinjong og løk.
459,-
Ostegratinert småbiff
Gratinert norsk indrefilet i biter, servert med brokkoli og sjampinjong.
335,-
Nøttestek
Rosenkål, sjampinjong, sellerirotmos og brun saus.
399,-
Creme Bruleè
159,-
Blødende sjokoladekake.
Vaniljeis og bærcoulis
159,-
Michel sterke
Vaniljeis med aprikoser marinert i Armagnac med et dryss av grovkvernet pepper.
159,-
Prikken over desserten:
1 glass dessertvin
Kamskjell – 6, 7, 12, 14
Cognac gravet reinsdyr – 7, 12
Hummersuppe – 2, 6, 7, 12
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 6, 7, 12
Høyrygg av torsk – 4, 7, 12
Reinsdyrfilet – 1a, 6, 7, 9, 12
Biff med bernaisesaus – 3, 6, 7, 12
Biff a`200gr med whiskeysaus – 6, 7, 10, 12
Blødende sjokoladekake. – 1a, 3, 7
Creme Bruleè – 3, 7
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr
Selskapsmeny 2025
Våre selskapsmenyer må bookes på forhånd til minimum 10 personer.
Klikk her for å se meny som PDF