Meny

Forretter

Asparges
Sitronsmør, parmesan og gresskarkjerner.
179,-

Kamskjell
Blomkålkrem og mango salsa.
199,-

Focacciabrød og aioli.
99,-

Fiskeretter

Høyrygg av torsk
Ertepuré, karamelliserte gulrøtter og Sandefjordsmør.
459,-

Seylmagerhusets fiskepanne
Laks,torsk, reker, brokkoli, gulrot og purre. Serveres i en karri-krydret hvitvinssaus.
459,-

Fiskesuppe
Kremet suppe. Torsk, laks og reker.
299,-

Kjøttretter

Reinsdyrfilet
Pastinakk krem, sopp, karamellisert gulrot og vår berømte viltsaus.
499,-

Gårdsand
Rosastekt andebryst. Pastinakk krem, rotgrønnsaker og bringebærsaus.
439,-

Seylmagerens Biffmeny

Biff a`200gr med whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
459,-

Biff med bernaisesaus
Asparges, stekt sopp og lun tomat.
459,-

Ostegratinert småbiff
Servert med brokkoli, stekt sopp og fløtegratinerte poteter.
335,-

Vegetarmeny

Nøttestek
Rotgrønnsaker og brun saus.
399,-

Desserter

Hjemmelaget karamellpudding
159,-

Blødende sjokoladekake.
Vaniljeis og bærcoulis
159,-

Michel sterke
Vaniljeis med aprikoser marinert i Armagnac med et dryss av grovkvernet pepper.
159,-

Prikken over desserten:
1 glass dessertvin

Allergener
Forretter
Focacciabrød og aioli. – 1a, 3
Kamskjell – 6, 7, 14
Asparges – 6, 7, 12
Fiskeretter
Fiskesuppe – 1a, 2, 4, 6, 7, 12
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 6, 7, 12
Høyrygg av torsk – 7
Kjøttretter
Gårdsand – 7, 12
Reinsdyrfilet – 1a, 6, 7, 12
Vegetarmeny
Nøttestek – 1a, 3, 6, 7, 8d, 12
Seylmagerens Biffmeny
Ostegratinert småbiff – 6, 7
Biff med bernaisesaus – 3, 6, 7, 12
Biff a`200gr med whiskeysaus – 6, 7, 10, 12
Desserter
Michel sterke – 3, 7, 12
Blødende sjokoladekake. – 1a, 3, 7
Hjemmelaget karamellpudding – 3, 7
Definisjon
1a – Hvetemel
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr