Meny

Forretter

Hvitløk og chilimarinert scampi
159,-

Akevittgravet reinsdyr
Serveres på flatbrød med ruccola og sennepssaus.
169,-

Focacciabrød og aioli
95,-

Ganefryd for 2 (smårett)
Ost, tapasboller, rødvinspølse, akevittgravet reinsdyr, sennepssaus, scampi, oliven, saltbakte poteter, salat, focaccia og aioli.
398,-

Fiskeretter

Seylmagerhusets fiskepanne
Hvit og rød fisk, reker, brokkoli, gulrot og purre. Serveres i en karri-krydret hvitvinssaus og ovnsbakte poteter.
365,-

Kveitefilet
Mangosalat med pak choy og koriander. Lun vinaigrette med hvitløk, ingefær og gurkemeie.
389,-

Spicy blåskjell (smårett)
Serveres med pommes frites og aioli.
229,-

Husets kremede fiskesuppe (smårett)
Rød og hvit fisk, reker, gulrot og purre. Focacciabrød og smør
219,-

Rekesmørbrød (smårett)
På hjemmebakt rundstykke med druesalat og egg.
199,-

Kjøttretter

Lammecarrè
Sukkerglaserte grønnsaker og mandelpotetmos.
389,-

Alle hovedretter serveres med kokte poteter, hvis ikke annet er nevnt. Tillegg for fløtegratinerte poteter, råstekte båtpoteter eller pommes frites.
30,- pr. pers

Seylmagerens Biffmeny

Biff med whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
369,-

Biff med Peppersaus
Brokkoli, stekt sopp, paprika og lun tomat.
369,-

Biff med bearnaise
Brokkoli, stekt sopp, paprika og lun tomat.
369,-

Ostegratinert småbiff
Hvitløk, brokkoli og smørristet sjampinjong.
259,-

Vegetarmeny

Vegetar: Nøttestek
Spinat, sopp og mandelpotetmos.
335,-

Desserter

Blødende sjokoladekake
Serveres med vaniljeis og bærcoulis
145,-

Michel sterke
Aprikoser marinert i armagnac, vaniljeis og ett dryss grovkvernet pepper.
145,-

Bringebærdrøm
På mandelbunn med pikekyss
145,-

Prikken over desserten:
1 glass dessertvin

Allergener
Forretter
Ganefryd for 2 (smårett) – 1a, 2, 3, 6, 7, 11, 12
Focacciabrød og aioli – 1a, 3
Akevittgravet reinsdyr – 1a, 1b, 6, 10, 12
Hvitløk og chilimarinert scampi – 2, 6
Fiskeretter
Rekesmørbrød (smårett) – 1a, 2, 3, 7
Husets kremede fiskesuppe (smårett) – 1a, 2, 4, 7, 12
Spicy blåskjell (smårett) – 3, 6, 12, 14
Kveitefilet – 4, 6
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 7, 12
Kjøttretter
Lammecarrè – 12
Vegetarmeny
Vegetar: Nøttestek – 3, 7, 8d, 9, 12
Seylmagerens Biffmeny
Ostegratinert småbiff – 7
Biff med bearnaise – 3, 4, 7, 12
Biff med Peppersaus – 7, 12
Biff med whiskeysaus – 7, 10, 12
Desserter
Bringebærdrøm – 3, 7, 8a
Michel sterke – 3, 7, 12
Blødende sjokoladekake – 1a, 3, 7
Definisjon
1a – Hvetemel
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr