Meny

Forretter

Gravet laks
Hjemmegravet, med rødløk, sennepsaus og flatbrød.
159,-

Kremet skogsoppsuppe
Kantarell, sjampinjong og aromasopp.
169,-

Stekt kongekrabbe
med avocadokrem og soya.
179,-

Fiskeretter

Seylmagerhusets fiskepanne
Torsk,laks, reker, brokkoli, gulrot og purre. Serveres i en karri-krydret hvitvinssaus og ovnsbakte poteter.
339,-

Kveitefilet
Mangosalat med pak choy og koriander. Lun vinaigrette med hvitløk, ingefær og gurkemeie.
374,-

Fiskeburger
Hjemmelaget så klart! På toastbrød med salat, agurk, remulade, egg og pommes frites.
185,-

Kjøttretter

Reinsdyrfilet
smørstekt sopp, løk-skål, sukkererter og vår berømte viltsaus.
429,-

Gårdsand
Søtpotet og sellerirot purè, sukkererter, portvinssaus og skorsonerrot-chips.
379,-

Tagliatelle med ytrefilet av svin
Pannestekte grønnsaker og en saus med hint av appelsin.
199,-

Alle hovedretter serveres med kokte poteter, hvis ikke annet er nevnt. Tillegg for fløtegratinerte poteter, råstekte båtpoteter eller pommes frites.
30,- pr. pers

Seylmagerens Biffmeny

Biff med Whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
349,-

Biff med peppersaus
Stekt løk, sjampinjong, brokkoli og ovnsbakte amandine poteter.
349,-

Ostegratinert småbiff
Hvitløk, smørristet sjampinjong, brokkoli og fløtegratinerte poteter.
249,-

Vegetarmeny

Grønnsakslasagne
Serveres med blandet salat.
189,-

Desserter

Multe trifle
En moderne versjon av tilslørte bondepiker i multenes tegn.
135,-

Blødende sjokoladekake
Hjemmebakt sjokoladefondant med vaniljeis.
135,-

Michel Sterke
Vaniljeis med aprikoser marinert i armagnac med grovkvernet pepper.
135,-

Prikken over desserten:
1 glass dessertvin

Allergener
Forretter
Stekt kongekrabbe – 1a, 2, 6, 7, 12
Kremet skogsoppsuppe – 1a, 7, 9, 12
Gravet laks – 1a, 4, 10, 12
Fiskeretter
Fiskeburger – 1a, 1b, 1c, 1d, 3, 4, 7, 10, 12
Kveitefilet – 4, 6, 7
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 6, 7, 9, 12
Kjøttretter
Tagliatelle med ytrefilet av svin – 1a, 3, 6, 7, 9
Gårdsand – 6, 7, 9, 12
Reinsdyrfilet – 1a, 6, 7, 9, 12
Vegetarmeny
Grønnsakslasagne – 3, 6, 7, 9, 12
Seylmagerens Biffmeny
Ostegratinert småbiff – 7
Biff med peppersaus – 6, 7, 9, 12
Biff med Whiskeysaus – 7, 10, 12
Desserter
Michel Sterke – 3, 7, 12
Blødende sjokoladekake – 1a, 3, 7
Multe trifle – 1a, 7
Definisjon
1a – Hvetemel
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr