Meny

Forretter

Einebærgravet reinsdyr
På en seng av frisk salat og blåbærdressing.
169,-

Kremet skogsoppsuppe
159,-

Husets fiskesuppe
149,-

Okse carpaccio
Permesanchips og aioli
169,-

Fiskeretter

Seylmagerhusets fiskepanne
En vellykket fiskerett som har gledet mange gjennom tidene. Torsk, laks, reker, brokkoli, gulrot og purre. Servert i en karri-krydret hvitvinssaus
329,-

Breiflabb
Rotgrønnsaker, soppsaus og syltede rødbeter.
369,-

Kveitefilet
Mangosalat med pak choy og koriander. Lun vinaigrette med hvitløk, ingefær og gurkemeie
369,-

Kjøttretter

Reinsdyrfilet
Servert med rosenkål, bacon, sjampinjong, pastinakkkrem, karamelliserte rødbeter og vår berømte viltsaus.
429,-

Honning og pepperstekt gårds-and
Pastinakk puré, smørkokte sukkererter, ristede epler og solbærsaus.
375,-

Lammecarré
Ovnsbakte rotgrønnsaker, bacon og hvitløkssjy
375,-

Alle hovedretter serveres med kokte poteter, hvis ikke annet er nevnt. Tillegg for fløtegratinerte poteter, råstekte båtpoteter eller pommes frites.
30,- pr. pers

Seylmagerens Biffmeny

Biff med hjemmelaget bearnaise
Brokkoli, smørristet sopp og løk.
339,-

Biff med whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og sennepsmos
339,-

Seylmagerhusets pepperbiff
Stekt løk, sjampinjong og brokkoli og vår deilige peppersaus.
339,-

Vegetarmeny

Ovnsbakt sjampinjong
Fylt med sweet chilisaus og pesto.
139,-

Spicy søtpotetsuppe
149,-

Fylt bakt potet
Og ovnsbakt sjampinjong med pesto.
255,-

Husets bønneburger
Hjemmelaget vegan-burger i brød. Med salat, ovnsbakte tomater og sweet chilisaus. Serveres med råstekte poteter.
255,-

Barnemeny

Kyllingfilet
Gulrøtter, brokkoli, bernaise og pommes frites.
150,-

Karbonader
Grønnsaker, brun saus og hjemmelaget potetmos
150,-

Ovnsbakt laks
Kokte grønnsaker og hvit saus.
150,-

Hamburger
Med salat, dressing og pommes frites
150,-

Pølse med pommes frites
95,-

Desserter

Michel Sterke
Vaniljeis med aprikoser marinert i Armagnac med ett dryss av grovkvernet pepper.
135,-

Multe trifle
En moderne versjon av «tilslørte bondepiker», men i multenes tegn .
135,-

Blødende sjokoladekake
Hjemmebakt sjokoladefondant med vaniljeis.
135,-

Crème Brûleè
135,-

Vaniljeis
Servert med hjemmelaget karamellsaus, chrispy mais-konfekt med mørk sjokolade og havsalt.
135,-

Prikken over desserten:
1 glass dessertvin

Allergener
Forretter
Okse carpaccio – 3, 6, 7
Husets fiskesuppe – 1a, 4, 7, 9
Kremet skogsoppsuppe – 6, 7, 9
Einebærgravet reinsdyr – 7, 12
Fiskeretter
Kveitefilet – 4, 6, 7
Breiflabb – 4, 6, 7, 9, 12
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 7, 12
Kjøttretter
Lammecarré – 7, 9, 12
Honning og pepperstekt gårds-and – 7, 12
Reinsdyrfilet – 1a, 6, 7, 9, 12
Vegetarmeny
Husets bønneburger – 1a, 6, 7, 12
Fylt bakt potet – 5, 7, 12
Ovnsbakt sjampinjong – 5, 7, 12
Barnemeny
Seylmagerens Biffmeny
Seylmagerhusets pepperbiff – 6, 7, 9, 12
Biff med whiskeysaus – 7, 10, 12
Biff med hjemmelaget bearnaise – 3, 4, 7, 12
Desserter
Vaniljeis – 3, 7
Crème Brûleè – 3, 7
Blødende sjokoladekake – 1a, 3, 7
Multe trifle – 1a, 7
Michel Sterke – 3, 7, 12
Definisjon
1a – Hvetemel
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr