Meny

Forretter

Kamskjell
Syltet ingefær, marinert sjøgress, rødbet og vaniljesmør.
169,-

Aquavitt gravet reinsdyr
Serveres på flatbrød med ruccola og sennepssaus.
169,-

Kremet skogsoppsuppe
169,-

Fiskeretter

Laks i form med nøttelokk
Rød pestosaus med paprika, spinat, cherry tomat, rødløk, hvitløk og parmesan.
349,-

Ovnsbakt kveite
Assorterte beter og safransaus. Småpoteter i persilleolje.
379,-

Kjøttretter

Reinsdyrfilèt
Rosenkål, sopp, sellerirot krem, karamelliserte rødbeter og vår berømte viltsaus.
439,-

Lammeskank braissert i Balderbukkøl.
Søtpotet og sellerirot purè, stekt sopp og spinat.
389,-

Alle hovedretter serveres med kokte poteter, hvis ikke annet er nevnt. Tillegg for fløtegratinerte poteter, råstekte båtpoteter eller pommes frites.
30,- pr. pers

Seylmagerens Biffmeny

Biff med Whiskeysaus
Sautert spinat, smørristet bacon og sopp, Blomkålkrem og potetmos.
355,-

Biff med bearnaise
Brokkoli, stekt sopp, paprika og lun tomat.
355,-

Biff med peppersaus
Brokkoli, stekt sopp, paprika og lun tomat.
355,-

Vegetarmeny

Forrett: Bruschetta
Stekt sopp, løk og ruccola.
119,-

Hovedrett: Nøttestek
Assorterte beter og brun saus.
325,-

Desserter

Michel sterke
Aprikoser marinert i Armagnac med vaniljeis og et dryss av grovkvernet pepper.
142,-

Hjemmelaget multeis
Serveres på brownie.
142,-

Crème brulèe
142,-

Blødende sjokoladekake
Sjokoladefondant med vaniljeis og bærcoulis.
142,-

Prikken over desserten:
1 glass dessertvin

Allergener
Forretter
Kremet skogsoppsuppe – 7
Aquavitt gravet reinsdyr – 1a, 1b, 6, 10, 12
Kamskjell – 1a, 2, 6, 7, 11, 12
Fiskeretter
Ovnsbakt kveite – 4, 6, 7, 12
Laks i form med nøttelokk – 3, 4, 7, 8d
Kjøttretter
Lammeskank braissert i Balderbukkøl. – 7, 9, 12
Reinsdyrfilèt – 1a, 6, 7, 9, 12
Vegetarmeny
Hovedrett: Nøttestek – 1a, 3, 7, 8d, 9, 12
Forrett: Bruschetta – 1a, 12
Seylmagerens Biffmeny
Biff med peppersaus – 7, 12
Biff med bearnaise – 3, 4, 7, 12
Biff med Whiskeysaus – 7, 10
Desserter
Blødende sjokoladekake – 1a, 3, 7
Crème brulèe – 3, 7
Hjemmelaget multeis – 3, 7
Michel sterke – 3, 7, 12
Definisjon
1a – Hvetemel
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr