Meny

Forretter

Vår varmende julesuppe
Med deilige grønnsaker, chili og hvitløk.
149,-

Gravet laks
Hjemmegravet laks med sennepssaus og rødløk.
165,-

Andeconfitè
Mangochutny og ruccola.
179,-

Grillet Avocado
Fylt med mango, chili og reker.
159,-

Fiskeretter

Lutefisk
Med baconfett, ertepurè og flere sennepssorter. (2-3 ganger servering)
429,-

Gravet laks
Gravet etter gammel oppskrift. Serveres med hjemmelaget sennepsaus, rødløk, flatbrød og dillstuede poteter.
325,-

Seylmagerhusets fiskepanne
Torsk,laks, reker, brokkoli, gulrot og purre. Serveres i en karri-krydret hvitvinssaus.
349,-

Kjøttretter

Tradisjonsrik julemat
Ribbe, medisterkake og julepølse fra Tomi`s. Rødkål og deilig julesaus.
339,-

Pinnekjøtt
Saltet Telemarkslam fra Fyresdal. Pinner og bog. Kålrotstappe og sjy.
455,-

Reinsdyrfilèt
Rosenkål, sjampinjong, pastinakk krem, karamelliserte rødbeter og vår berømte viltsaus.
439,-

Andeconfitè
Rosmarin og honningbakte rotfrukter og rødvinssaus.
385,-

Biff med hjemmelaget Bearnaise
Brokkoli, sjampinjong og stekt løk.
349,-

Alle hovedretter serveres med kokte poteter, hvis ikke annet er nevnt. Tillegg for fløtegratinerte poteter, råstekte båtpoteter eller pommes frites.
30,- pr. pers

Vegetarmeny

Vår varmende julesuppe
Deilig grønnsaker, chili og hvitløk.
149,-

Nøttestek
Rødkål, rosmarin og honningbakte rotfrukter.
289,-

Desserter

Ris à la mande
Dansk riskrem med malte mandler og lun kirsebærsaus.
139,-

Riskrem
Med hjemmelaget jordbærsaus.
139,-

Multe trifle
En moderne versjon av tilslørte bondepiker i multenes tegn.
139,-

Seylmagerens sjokoladekonfektkake
Vaniljeis og krem
139,-

Michel sterke
Vaniljeis med aprikoser marinert i armagnac med grovkvernet pepper.
139,-

Husets eplekake med rosiner og mandler
Serveres lun med vaniljeis og krem.
139,-

Prikken over desserten:
1 glass dessertvin

Allergener
Forretter
Grillet Avocado – 2
Andeconfitè – 9, 12
Gravet laks – 4, 7, 10
Fiskeretter
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 7, 12
Gravet laks – 4, 7, 10
Lutefisk – 4, 7, 10
Kjøttretter
Biff med hjemmelaget Bearnaise – 3, 4, 7, 12
Andeconfitè – 9, 12
Reinsdyrfilèt – 1a, 6, 7, 9, 12
Pinnekjøtt – 7
Tradisjonsrik julemat – 1a, 7
Vegetarmeny
Nøttestek – 1a, 3, 7, 8d
Desserter
Husets eplekake med rosiner og mandler – 3, 7, 8a
Michel sterke – 3, 7, 12
Seylmagerens sjokoladekonfektkake – 1a, 3, 7
Multe trifle – 1a, 7
Riskrem – 7
Ris à la mande – 7, 8a, 12
Definisjon
1a – Hvetemel
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr