Meny
Gravlaks
Hjemmegravet med rødløk, sennepsaus og flatbrød. Akevittgravet
189,-
Akevittgravet reinsdyr
Vårt gravet reinsdyr serveres med flatbrød med ruccola og sennepsaus
189,-
Kremet skogsoppsuppe
189,-
Seylmagerhusets fiskepanne
Hvit og rød fisk , reker, brokkoli, gulrot og purre. Serveres i en karri krydret hvitvinssaus.
385,-
Ovnsbakt Kveitefilet
Jordskokk krem, gulrot og smørstekt spisskål.
399,-
Reinsdyr filèt
Bakte beter, sopp, gulrotpuré og vår berømte viltsaus.
479,-
Lammecarrè
Søtpotetpuré, stekt sopp og spinat. Hvitløk og bacon sjy.
419,-
Biff med Whiskeysaus
s autert spinat, smørristet bacon og sjampinjong. Blomkålkrem og potetmos.
389,-
Biff med peppersaus
Brokkoli, stekt sopp, paprika og lun tomat.
389,-
Biff med bearnaise
Brokkoli, stekt sopp, paprika og lun tomat.
389,-
Kremet skogsoppsuppe
189,-
Nøttestek
Beter og smørstekt spisskål.
355,-
Husets hjemmebakte eplekake
Lun eplekake med is og krem.
158,-
Blødende sjokoladekake
Serveres med vaniljeis og bærcoulis .
158,-
Tilslørte bondepiker
158,-
Michel sterke
Aprikoser marinert i armagnac, vaniljeis og ett dryss grovkvernet pepper.
158,-
Crème bruleè
158,-
Prikken over desserten:
1 glass dessertvin
Akevittgravet reinsdyr – 1a, 1b, 6, 12
Gravlaks – 1a, 10, 11
Seylmagerhusets fiskepanne – 1a, 2, 4, 7, 12
Reinsdyr filèt – 1a, 7, 10
Kremet skogsoppsuppe – 7
Biff med peppersaus – 7, 9, 12
Biff med Whiskeysaus – 7, 10, 12
Michel sterke – 3, 7, 12
Tilslørte bondepiker – 1a, 7
Blødende sjokoladekake – 1a, 3, 7
Husets hjemmebakte eplekake – 3, 7, 8a
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr
Rekesmørbrød
På hjemmelaget rundstykke med druesalat og egg.
229,-
Karbonadesmørbrød
Hjemmelaget karbonade med stekt løk, tomat og sylteagurk.
179,-
Sildetallerken
3 typer sild, lun potetsalat, hardkokt egg. Brød og smør.
195,-
Omelett med ost og skinke
Salat, brød og hjemmelaget thousand island dressing.
189,-
Salat med Ravigottemarinert kylling
Focacciabrød og smør.
219,-
Husets kremede fiskesuppe Ostegratinert småbiff
Rød og hvit fisk, reker, gulrot og purre. Brød og smør.
239,-
Hvitløk, brokkoli, smørristet sopp og fløtegratinerte poteter.
295,-
Rekesmørbrød – 1a, 2, 3, 7
Omelett med ost og skinke – 1a, 1b, 1c, 1d, 3, 7, 12
Sildetallerken – 1a, 1b, 1c, 1d, 3, 4, 6, 7, 10, 12
Husets kremede fiskesuppe – 1a, 2, 4, 12
1b – Rug
1c – Bygg
1d – Havre
1e – Spelt
2 – Skalldyr
3 – Egg
4 – Fisk
5 – Peanøtter
6 – Soya
7 – Melk
8a – Mandler
8b – Hasselnøtter
8c – Valnøtter
8d – Cashewnøtter
8e – Pistasjnøtter
9 – Selleri
10 – Sennep
11 – Sesamfrø
12 – Sulfitt
13 – Lupin
14 – Bløtdyr
Liten forretningslunsj
3 typer sild, påleggsfat og varm omelett med ost og skinke. Serveres med brød og smør.
295,-per person
Stor forretningslunsj
3 typer sild, påleggsfat, røkelaks og eggerøre, en varmrett fisk og en varmrett kjøtt. Serveres med brød og smør. Kaffe inkludert.
425,-per person
Prisene forutsetter minimum 10 personer i selskapet og at alle velger samme meny.
Meny nr. 1.
Kamskjell
Vaniljesmør, marinert sjøgress, syltet
ingefær og rødbet.
Reinsdyrfilet
Rosenkål, sjampinjong, pastinakk
purè, sukkerglaserte rødbeter og vår
berømte viltsaus.
Michel sterke
Vaniljeis med aprikoser marinert i
armagnac med et dryss grovkvernet
pepper.
Ved allergi, ta kontakt med oss på telefon 35554714.
744,-per person
Meny nr. 2.
Spicy scampi
På hjertesalat
Oksefilet
Helstekt norsk indrefilet av
okse. Rotgrønnsaker stekt i
olje med Provence krydder
og brokkolini.
Karamellpudding
Hjemmelaget så klart.
Ved allergier, ta kontakt med oss på telefon 35554714.
655,-per person
Meny nr. 3.
Creme vichyssoise
Kremet suppe med purre og
potet.
Rosastekt andebryst
Stekte rotgrønnsaker,
pastinakk-krem,
bringebærsaus og saltbakte
poteter.
Blødende
sjokoladekake
Vaniljeis og bærcoulis
Ved allergi, ta kontakt med oss på telefon 35554714.
685,-per person
Meny nr. 4.
Gravet reinsdyr
Flatbrød, ruccola og
sennepsaus.
Ovnsbakt kveite
Ovnsbakte grønnsaker og
grønn ertepurè med
sandefjordsmør.
Pannacotta
Med rørte bringebær
Ved allergier,ta kontakt med oss på telefon 35554714.
675,-per person