Våre leverandører

Telemarklam

Telemarklam leverer lam som har beitet på frodig fjellbeite hele sommeren. Her spiser de friskt gress og smakfulle urter, noe som gir kjøttet ekstra god smak.

Telemarklam er en lokal råvare med utrolig god smak, og vi gleder oss til å servere denne fantastiske råvaren som ferdige retter til våre kunder.

FArstad & co

Historien om Farstad & Co strekker seg tilbake til 1955, da Olav Kyrre Farstad brant og leverte kaffe til lokale butikker og restauranter i Skien.

Etter mange år uten et lokalt kaffebrenneri, bestemte de seg for å gjenoppta tradisjonen. Farstad & Co brenner kvalitetskaffe i Skien, og leverer bønnene til kaffen vi serverer rykende varm og velsmakende i vår restaurant.

Vivino import

Vivino er verbalt oversatt fra Grenland om at “vi vi no”( vi vil noe). Vi startet opp i 2013 og holder til i Porsgrunn.
Vivino Import startet opp for å kunne tilby kvalitetsprodukter fra Norditalia Veneto til vårt lokalområde, primært i Vestfold og Telemark.
For å yte best mulig service, har vi lager i Grenland. Vi kan derfor tilby raske leveranser.
Våre leverandører ligger fra Gardasjøen og østover mot Venezia i Italia. Våre produsenter har genuin interesse for å produsere produkter med høy kvalitet.

LE Rive

Le Rive er en familiedrevet vingård som  har historie tilbake til 1568.

Familienavnet er kjent for kvaliteten på sine viner og sin gjestfrihet på gården.

Her får man gleden av å møte Ekteparet Andrea og Anastacia Bonato som også har oppkalt sine viner etter barnas navn.  Abramo, Aronne og Adelia.