Våre leverandører

Telemarklam

Telemarklam leverer lam som har beitet på frodig fjellbeite hele sommeren. Her spiser de friskt gress og smakfulle urter, noe som gir kjøttet ekstra god smak.

Telemarklam er en lokal råvare med utrolig god smak, og vi gleder oss til å servere denne fantastiske råvaren som ferdige retter til våre kunder.

LE Rive

Le Rive er en familiedrevet vingård som  har historie tilbake til 1568.

Familienavnet er kjent for kvaliteten på sine viner og sin gjestfrihet på gården.

Her får man gleden av å møte Ekteparet Andrea og Anastacia Bonato som også har oppkalt sine viner etter barnas navn.  Abramo, Aronne og Adelia.

 

Vivino import

Vivino er verbalt oversatt fra Grenland om at “vi vi no”( vi vil noe). Vi startet opp i 2013 og holder til i Porsgrunn.
Vivino Import startet opp for å kunne tilby kvalitetsprodukter fra Norditalia Veneto til vårt lokalområde, primært i Vestfold og Telemark.
For å yte best mulig service, har vi lager i Grenland. Vi kan derfor tilby raske leveranser.
Våre leverandører ligger fra Gardasjøen og østover mot Venezia i Italia. Våre produsenter har genuin interesse for å produsere produkter med høy kvalitet.

Litt om Balder Brygg:

Balder Brygg held til i Leikanger i Sogndal kommune og starta opp ølproduksjonen sin i juni 2012. Produksjonen er tufta på lokal entusiasme og vidareutvikling av meir enn tusen år gammal vestnorsk heimebryggtradisjon.

Balder satsar primært på produksjon av lagerøl (undergjæring). Dette er ei unik satsing for eit mikrobryggjeri. Undergjæren løftar den gamle øltradisjonen til nye høgder for dei øltypane der vi vil framheve maltet som ølet sin kropp, slik vi gjer med vår Sognapils, Tindepils, Grillpils, Grabokk, Stabokk, Julebukk, Turken, Kjedlarpils, Eplepils og Norveg. Denne produksjonsteknikken krev lengre gjæringstid – og sidan vi ikkje vil filtrere ølet vårt – ei betydeleg lengre lagringstid enn overgjæra øl (ale). Denne ekstrakostnaden håpar vi at kundane våre er villige til å betale for ekstra god smak og klårare øl.